Se de flotte Medusa figurer hos ekram.dk

Af Peter - 07 Mar 2023

Ekram.dk er en online isenkræmmer, som lægger en ære i at tilbyde et stort udvalg af populære mærker. Deres isenkram spænder vidt og bredt, så på www.ekram.dk kan du finde alt til haven, stuen, køkkenet og meget mere. For eksempel har de flotte og stemningsfulde pyntegenstande som Medusa figurer. Læs videre herunder, hvis du vil vide mere om ekram.dk.

Ekram.dk forhandler unikke Medusa figurer

De Medusa figurer, du finder hos ekram.dk, er kendt og elsket for det interessante og stemningsfulde design. Medusa Copenhagen er skabt af en mor-datter-duo, der har rollerne som både stiftere og designere. Hvor der i meget andet isenkram er lagt vægt på et minimalistisk og moderne udtryk, bærer en Medusa figur præg af en høj grad af kreativitet. Mængden af finurlige detaljer vil ingen ende tage, for de er lavet med udgangspunkt i dygtigt og traditionelt håndværk.

For eksempel kan du finde bordflag, hvor der er en stor grad af detaljerigdom, der får dem til at virke meget virkelighedstro. Til fødselsdagsfejringen kan du få sjove Medusa figurer i form af gaver med flag i. Af bordpynt har de også flere forskellige lysestager fra Medusa på www.ekram.dk. Deres kronelys i sølv har et meget unikt udtryk, ligesom Medusa soldater lysholdere giver en eventyrlig atmosfære i borddækningen. Mangler du noget nyt julepynt, kan du overveje Medusa figurerne i nissemotiver eller en metalstage med Rudolfsilhuetter. Stil dem på bordet eller i vindueskarmen, og fyr op for julestemningen.

Gå på opdagelse hos den elskede isenkræmmer

Figurer fra Medusa er ét eksempel på de populære mærker, der føres hos den online isenkræmmer. Klikker du ind på www.ekram.dk, finder du et hav af andre folkekære mærker inden for isenkram. Det er ikke kun bordpynt, men også køkkenredskaber, indretningsgenstande til stuen og havemøbler, du kan få hos dem. De har brødristere, alarmer, picnictæpper, køletasker og meget mere. Dermed behøver du ikke andre isenkræmmere end ekram.dk, hvis du skal have noget til hjemmet.

De udmærker sig især på de gode priser, men de har også en række andre kundefordele. Først og fremmest får du fri fragt ved køb på 449 kr. eller over. Dernæst tilstræbes en levering på en til tre hverdag. Endelig har de en politik om deres kunders tilfredshed. Det er nogle af grundene til at isenkræmmeren er så populær. Du finder dem online på www.ekram.dk, men de har også fire fysiske butikker fordelt på Sjælland, hvor du kan se deres isenkram. Har du spørgsmål til deres Medusa figurer eller andet i sortimentet? Så kan du bare kontakte dem.