Sådan pynter du op til udendørs fødselsdagsfest

Af Peter - 17 Sep 2023

En fødselsdag kan fejres på mange måder. Fejringen vil nemlig altid afhænge af, hvem der fylder år, hvor mange år fødselaren fylder, og hvor mange der skal deltage i festen. I løbet af de danske forårs- og sommermåneder vælger mange dog at afholde fødselsdagen under åben himmel.
Planlægger du en snarlig udendørs fødselsdagsfest? Her får du fem tips, der kan hjælpe dig med at pynte op.

Skru op for farverne

En fødselsdag er en skøn anledning. Når du begynder at købe ind til dagen, kan du derfor med fordel sørge for at skrue godt op for farverne. Vælg en farvepalet, der passer til fødselarens præferencer og køb ellers godt ind af både balloner, duge, tallerkner, kopper og servietter i vedkommendes yndlingsnuancer.

Brug tid på bordopstillingen

Det kan også være en god idé, at du bruger god tid på bordopstillingen. Find ud af, hvem der skal sidde hvor og brug blomster, lys, vaser og andre dekorative ting til at understrege dagens festlige tema.

Lav skilte og bannere

Uanset om fødselsdagsfesten løber af stablen i et lejet lokale eller i din baghave, kan du også overveje at lave nogle personlige skilte og bannere, der både byder gæsterne velkomne og bidrager til den festlige atmosfære.

Sørg for masser af siddepladser

Gæsterne vil sandsynligvis hovedsageligt befinde sig ved middagsbordene, mens selve spisningen står på. Derefter vil de rykke ud til de lounge-lignende områder, som festen omfatter. Sørg derfor for masser af siddepladser til de deltagende.

Op med Dannebrogsflagene

I Danmark omfatter en fødselsdag typisk altid mindst ét Dannebrogsflag. Har du en flagstang, kan du hejse Dannebrogsflaget og lade det hænge hele dagen for et ekstra strejf af festlighed. Du kan også købe små Dannebrogsflag i papir og lægge dem ved gæsternes pladser på bordene, købe servietter med Dannebrogsflag og sætte et par ekstra i de blomsterkrukker, som eventuelt står fremme på festdagen.

Masser af Dannebrogsflag hos Langkilde & Søn

Dannebrogsflaget findes i mange forskellige størrelser og materialer. Hvis du gerne vil have adgang til et bredt sortiment af flotte Dannebrogsflag, kan du starte med at tjekke Langkilde & Søns hjemmeside. Siden omfatter et væld af flag, der alle med garanti vil klæde og opløfte din næste fødselsdagsfejring. Flagene sælges tilmed til mere end overkommelige priser. Rigtig god fødselsdagsfejring!