Pillemadsen – kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser

Af Peter - 26 Oct 2023

Pillemadsen er en af de mest populære leverandører af træpiller fra kendte mærker som for eksempel Barlinek, Heatlets og Samba.

Alle træpiller hos Pillemadsen er kvalitetssikre og har en lang levetid. Der kan du finde for eksempel 6 og 8 mm træpiller til både nye og gamle pillefyr.

Læs med i denne artikel og bliv klogere på virksomheden og dens mange gode fordele.

Et stort udvalg hos Pillemadsen

Pillemadsen er en virksomhed, som startede tilbage i 2009. De er kendte for at have grænselandets største udvalg af kvalitets træpiller.

Udover træpiller sælger de også træbriketter, hestefod, spåner med mere.

Du kan både bestille dine produkter fra onlineshoppen eller besøge butikken i Harrislee, hvis du bor i nærområdet. Butikken modtager både kroner og euro.

En overskuelig hjemmeside

Det er nemt at finde, hvad du leder efter hos Pillemadsen. Deres online hjemmeside er overskuelig og nem at finde rundt i. Du kan trykke dig ind på de forskellige underkategorier og sortere mellem mærker og typer.

Selve bestillingen er også lynhurtig og nem. Vælg dit produkt og det antal, som du ønsker dig, betal og bestil til døren på 2 minutter.

Altid god service

Er du i tvivl om, hvilke træpiller du skal vælge til dit fyr? Har du spørgsmål vedrørende dine bestillinger? Så kan du altid kontakte Pillemadsens kundeservice. Selvom butikken ligger syd for den dansk-tyske grænse, så snakker alle medarbejdere dansk, så du kan altid få den nødvendige betjening.

Hurtig levering

Står du og mangler træpiller eller spåner lige nu og her? Selvom du bestiller fra onlineshoppen, så kan du forvente at få leveret din bestilling lynhurtigt. Tilfredse kunder kan skrive under på, at dine produkter når frem til d8g efter kort tid, så du ikke skal vente i dagevis på dine træpiller.

Alt du skal gøre er at vælge dit produkt på hjemmesiden, så leveres din bestilling lige til døren.

Hvis du foretrækker selv at hente det i butikken, så er det også en mulighed. Så længe du kan se, at produktet er på lager, så kan du hente det med det samme i butikkens åbningstider.

Konkurrencedygtige priser

Du kan købe brænde og træpiller mange forskellige steder, men hvis du vil have mest kvalitet for prisen, så skal du handle hos Pillemadsen.

Her er du garanteret at finde alle de bedste kvalitetsprodukter til en overkommelig pris. Ikke nok med det, så tilbydes du fri fragt på en lang række produkter.