Nemglas.dk leverer moderne og stilrene brusedøre i glas

Det er i løbet af de senere år blevet utroligt populært at have en brusedør i glas på badeværelset. Det er der flere forskellige grunde til, men en af dem er, at en brusedør i glas giver et utroligt stilrent og eksklusivt look til badeværelset. Hvis du også godt kunne tænke dig en brusedør i glas til lige netop dit badeværelse i hjemmet, er der et par ting, du bør vide. Det kan du læse meget mere om her i denne artikel.

Sørg for at din nye brusedør i glas passer på målene

Noget af det vigtigste, når du skal bestille en brusedør i glas til dit badeværelse er, at den selvfølgelig passer på målene. Den må hverken være for bred eller for smal. Er døren for smal, vil der komme store mængder vand ind gennem siderne, og det kan resultere i et meget vådt badeværelse. Er den omvendt for bred, vil den ikke passe ind i åbningen.

Hos Nemglas.dk er der dog masser af hjælp at hente. De forhandler nemlig brusedøre til badeværelse efter mål, så du kan få en ny brusedør i glas, der passer 100 % til dit badeværelse. Dermed undgår du også, at døren hverken bliver for bred eller for smal. Når du bestiller online, kan du selv angive, hvor bred og hvor høj din nye brusedøre skal være. Derudover kan du også vælge, hvilken glastype der skal være i døren.

Sikker levering af glasdøren

Det er vigtigt, at der bliver passet godt på din nye brusedør i glas, når den bliver leveret til din adresse, så den ikke risikerer at gå i stykker undervejs. Derfor kan det godt betale sig at vælge en forhandler som fx Nemglas.dk, der tilbyder sikker levering med et transportfirma.

Få hjælp til opmåling og montering

Din nye brusedør i glas skal selvfølgelig passe helt perfekt i størrelsen, og derfor gælder det om at være ekstra grundig, når du skal måle op. Her har Nemglas.dk udarbejdet en komplet opmålingsguide, som du kan se, hvis du gerne vil være sikker på, at du måler døren korrekt op.

Det er selvfølgelig ikke kun vigtigt, at din brusedør til badeværelse bliver målt korrekt op. Den skal også monteres korrekt. Derfor har de hos Nemglas.dk også udviklet en step by step-guide til, hvordan du selv kan montere din nye glasdør i badeværelset.