Hold styr på græsset med flotte græskanter

Af Peter - 08 Dec 2023

Har du en græsplæne på din grund, ved du sikkert godt, at græs har det med at sprede sig, hvis ikke man får græsplænen afgrænset. Derfor kan det være en god ide at investere i græskanter rundt om din græsplæne, så du kan sikre dig, at græsset ikke pludselig vokser ind i dit blomsterbed eller ind mellem din flisebelægning.

Thy Metal forhandler flotte græskanter i høj kvalitet

Hos Thy Metal forhandler de flotte græskanter, som pynter i enhver have. Du kan fx vælge en græskant i det populære corten stål, som giver et moderne og rustikt udtryk til din græsplæne og omkring dine blomsterbede. De forhandler også græskanter i traditionelt stål, så du har mulighed for at vælge lige netop det udseende, som du kunne tænke dig. Alle deres produkter er fremstillet i højeste kvalitet, så de kan tåle at være udenfor i al slags vejr.

Hold styr på græsset og afgræns dine bede

En af de mange fordele ved vores græskanter er, at du kan holde styr på græsset i din have eller på dit udendørsareal. Græs har en tendens til at vokse vildt, hvis det ikke bliver kantet af, og så kan du risikere, at dit ellers flotte blomsterbed vil blive dækket til af græs. Det slipper du for, når du investerer i Thy Metals græskanter. Samtidig giver de et flot look til dine blomsterbede, uanset om du vælger jern, corten stål eller almindeligt stål.

Sådan monterer du Thy Metals græskanter

Thy Metal har et stort fokus på, at det skal være nemt for dig at være haveejer og montere deres græskanter. Derfor er det eneste, du skal gøre at vælge, hvilken type græskant du kunne tænke dig, regne ud hvor mange du skal bruge og dernæst montere dem. Til monteringen skal du blot tage et spadestik rundt om din græsplæne eller dit blomsterbed, og herefter kan du nemt trykke kanterne på plads på det ønskede sted.

Du kan selv vælge, om græskanten skal være placeret helt i niveau med græsplænen, om den skal være under niveau, eller om den skal stikke op, så kanten bliver synlig og en del af udsmykningen i haven. Det er helt op til dig og dine behov.

Thy Metal tilbyder gratis fragt, når du køber for mere end 2.999 kr., og du kan forvente at modtage dine varer inden for 1-5 hverdage, når du bestiller en af deres standardvarer.