Himmerlands Pejsecenter leverer brændeovne i moderne og klassiske design

Af KompetenceKanalen - 23 Dec 2022

Himmerlands Pejsecenter er et glimrende sted at kigge forbi, når man skal købe nye brændeovne og lignende produkter. Forhandleren har både et smukt udvalg på lager – tag som eksempel et kig i kategorien vægthængt brændeovn, hvor man finder et glimrende udvalg fra mærker som Rais, Termatech og Hwam – og ved en masse om emnet. Derfor kan man med lethed få hjælp og svar på sine spørgsmål. Læs mere i artiklen herunder.

Hos www.himmerlandspejsecenter.dk kan man vælge imellem fritstående og væghængte brændeovne

Der er en række fordele ved at købe brændeovne hos en forhandler som www.himmerlandspejsecenter.dk. Først og fremmest har de et ekstra stort udvalg klar til levering. Ved man derfor kun, at det er tid til at skifte sin nuværende brændeovn ud, men til gengæld ikke hvilken model der skal erstatte den, vil et inspirerende udvalg af nye brændeovne, som det man finder i kataloget hos den danske forhandler være en stor hjælp. Her findes modeller fra velkendte mærker som Hwam, Lotus og Rais være glimrende bud på en ny brændeovn som man kan have glæde af i mange år frem.

Kataloget med brændeovne er inddelt i henholdsvis væghængte brændeovne, fritstående brændeovne og special brændeovne. Ved man derfor allerede på forhånd, at en væghængt brændeovn egner sig bedst til ens stue, kan man nøjes med at kigge på den type modeller. Fælles for alle kategorier, er at ”hylderne” bugner med kvalitetsmodeller, som har lang levetid.

Vælg imellem væghængte brændeovne med manuel luftstyring eller SmartControl, der justeres igennem en app

Som nævnt er én af kategorierne hos Himmerlands Pejsecenter deres kategori med væghængte brændeovne. Her finder man både lidt mere budgetvenlige væghængte brændeovne samt ekstra dyre high end modeller. Når dette så kombineres med et bredt udvalg af modeller, skulle det være ganske problemfrit at finde en model, der passer til ens stue og budget. Udvalget i kategorien væghængt brændeovn tæller desuden både brændeovne i lidt mere klassiske design, samt de lidt mere moderne af slagsen. Man kan derfor både finde en væghængt brændeovn til boliger og indretningsstilarter af lidt ældre dato, samt de helt moderne trends. Kataloget tæller desuden både væghængte brændeovne med manuel luftstyring samt modeller med SmartControl, som styres via en app. Husk at du kan se en række af de brændeovne du finder i kataloget hos Himmerlands Pejsecenter i deres showroom, hvor man også kan få en snak med de flinke og velinformerede medarbejdere, som end da også byder på en kop kaffe imens.