Gør din hyggestund til noget særligt: Servér din te i en tekande i glad

Af Peter - 05 May 2023

Er du også typen, der bedre kan lide te end kaffe, og synes du, at det er rart med en god kop te til din eftermiddagskage? Så kan det være, at denne artikel er noget for dig. Artiklen kommer nemlig til at handle om Origreens tekande i glas, så du kan sørge for, at din te bliver serveret på en fin måde, når du enten har inviteret venner eller familie over til en kop. 

I en travl hverdag er det vigtigt med de rolige stunder, hvor du kan sætte dig ned med din familie eller dine venner og være nærværende. Det er i selskab med hinanden, at vi skaber minder sammen, og det er også her, at den gode samtale opstår. Så hvorfor ikke gøre lidt ekstra ud af det, når du endelig har dine nærmeste på besøg, og sæt din økologiske te på bordet i en helt ny tekande i glas fra Origreen?

På Origreens hjemmeside kan du ikke bare vælge mellem deres gode udvalg af tekander i glas og tekander i støbejern, du får også muligheden for at se deres store sortiment af økologisk te, som selvfølgelig har en høj kvalitet. Både deres te og deres tekander fås til en god pris, og der er fri fragt, hvis du køber for over 500 kroner. Ender du med at handle for over 1.000 kroner, så sender de en gratis pose pasta mancini med til dig.

Få din favorit te serveret i en tekande i glas

Hos Origreen kan du finde den glas tekande, som passer bedst til dig. Samtidig har du også mulighed for at vælge et glaskrus, hvor der både er låg og stålfilter. Kruset kan anvendes, når du ikke har gæster på besøg og godt kunne tænke et lille krus te til dig selv. Desuden har Origreen en Gaiwan i enten porcelæn eller ler, hvis du kunne tænke dig at få din te i andet end et krus.

Har du allerede en tekande i glas, og kunne du godt tænke dig at prøve noget nyt? Så har Origreen et stort sortiment af tekander i støbejern. De fås blandt andet i grøn og rød samt findes i mange forskellige størrelser, så du kan finde lige den tekande i glas eller støbejern, du helst vil bruge til at servere din te for dine gæster.