Giv din kat et nyt yndlingssted med en katteseng fra Catshop

Af Peter - 25 Sep 2023

Med en kat i huset er der ofte fart over feltet, når der skal leges med legetøjsmus og potteplanter, eller når det gælder om at fange ejerens opmærksomhed med nye charmerende tricks.

Dog sover en kat også gerne mellem 12-18 timer i døgnet, alt efter alder. Det unikke for katte er, at de typisk sover i kortere tid ad gangen, da de altid er på vagt – på jagt efter det næste eventyr. Det kan derfor også blive til en del puttestunder i løbet af en enkelt dag, og din kat rykker gerne rundt til forskellige steder i hjemmet for at snuppe en velfortjent lur.

Så du kan med fordel placere flere kattesenge på centrale steder i hjemmet, så der er et godt udvalg. Det gælder særligt, hvis du gerne vil undgå, at din kat indtager vasketøjsbunken eller den bløde dyne som sit næste mål.

Fra katteslotte til fluffy kattesenge hos Catshop

Du kan finde kattens nye yndlingssted med en katteseng fra Catshop, hvor der er et fremragende udvalg af forskellige modeller. Elsker din kat at trække sig væk i skjul, er det et ideelt valg med en katteseng med høje kanter eller en rund seng med masser af plys, hvor man kan ligge dejligt blødt.

Som sagt holder din kat gerne et vågent øje med omgivelserne, så du kan også vælge katteslotte eller -huler, hvor din firbenede ven kan ligge og kigge ud. Dækker du indgangshullet med et lille tæppe, har du også den perfekte legeborg for din killing. Sky-Walk-løsningerne fra Catshop er også perfekt til dig, der vil have en vægmonteret katteseng, der kan fungere som en kombineret legeplads.

Placér din katteseng på strategiske steder

Når du køber en ny katteseng, kræver det sandsynligvis lidt overvindelse fra kattens side. Den skal først dufte helt rigtigt. Så giv det tid. Du bør også placere den nye katteseng på strategiske steder, gerne på de steder, hvor katten elsker at sove i forvejen. Det kan være i nærheden af en radiator, under en stol eller et sted, hvor solens stråler kan ramme det bløde maveskind.

Find alt til katten hos Catshop

Catshop har meget andet end kattesenge. Her kan du nemlig også finde masser af kattelegetøj, foderskåle, halsbånd og diverse plejeudstyr m.m. Men hvorfor ikke også forkæle dig selv, nu hvor du er i gang med at shoppe? Catshop har masser af katte-relateret boligudstyr såsom notesblokke, pilleæsker, viskestykker og dørstoppere.

Så shop alt til katten og dig selv allerede i dag!