Gangbesvær? Gør livet lettere med en rollator

Af Peter - 02 Nov 2023

Har du smerter når du bevæger dig? Er det begyndt at blive trættende for dig, at gå lange ture? Lad være med at gå på kompromis med din livskvalitet. Du fortjener at kunne bevæge dig og klare dig på egen hånd i din hverdag, selvom din mobilitet er nedsat.

Anskaf dig en rollator og få den hjælp, som du behøver, til at komme rundt.

Der findes både letvægtsrollatorer, som du nemt kan transportere, eller der findes mere stabile modeller, som kan bruges derhjemme, når du skal op og handle eller blot ud og gå en tur i den friske luft.

Hvornår skal man bruge en rollator?

Nogle mennesker døjer med smerter efter operationer, svage muskler i benene, smerter i ryggen eller nedsat balance. I disse tilfælde kan en rollator være et optimalt hjælpemiddel. Du får en større tryghed, når du bevæger dig, når du har noget at holde fast ved.

Hvis du har hæmmet mobilitet, så kan rollatoren aflaste dine ben og din ryg og afhjælpe dine balanceproblemer.

Kom ud og gå igen

Hvis du døjer med gangbesvær, så kan en tur ud og handle pludselig føles som en kamp. Hvis du oplever smerter og ubehag, når du bevæger dig i længere tid eller går lange distancer, så kan det være relevant at bruge en rollator.

Du vil med det samme kunne mærke en forskel, når du kommer ud og gå med rollatoren. Ved at fordele vægten mellem dine ben, ryg, arme og skuldre kan du aflaste steder på din krop, som giver dig smerter eller ubehag.

Køb en praktisk rollator

På SeniorSalg kan du købe justerbare rollatorer i flere design. Disse modeller er de nyeste og smarteste, som findes på det danske marked.

Alle modellerne er udstyret med ergonomiske håndtag, så det føles naturligt og behageligt at gå med den i hænderne – også når du bruger den i mange timer.

I sortimentet hos SeniorSalg finder du også modeller med indbyggede sæder, så du kan tage et hvil, hvis du har behov for det.

Andre modeller er udstyret med en kurv, som er praktisk, hvis du for eksempel er oppe og handle. Kurven hjælper også med din balance, så du ikke skal slæbe på ting i tasker eller poser, som du har slynget om på ryggen.

Med en smart rollator fra SeniorSalg kan du få en alt-i-en løsning, som kan gøre dit liv meget lettere.