First Floor CPH tilbyder New Yorker vægge

Af KompetenceKanalen - 26 Dec 2022

Stilrent design og høj kvalitet – First Floor CPH producerer og leverer specialtilpassede glasvægge, døre og ståltrapper til danskere med hang til design. Med en New Yorker væg i stilrent design eller en ståltrappe til udendørs brug kan du nemlig inkorporere smukke løsninger og funktionelle produkter i dit hjem eller på din arbejdsplads.

Få stilrene New Yorker vægge fra First Floor CPH

En New Yorker væg i stilrent design er en oplagt måde at lade lyset vandre på i dit hjem. En New Yorker væg, hvad end det er et enkeltfag, et tofag eller en bruseniche, er nemlig den perfekte måde at afskærme rum på, uden at det går ud over lysgennemgangen. Hos First Floor CPH har man mange års erfaring med at tilpasse alle former for New Yorker vægge, og de kan gøre det til dig og dine unikke behov. Intet hjem og ingen arbejdsplads er nemlig ens, hvorfor en specialtilpasset New Yorker væg er den oplagte måde at skabe lys, samtidigt med at støj og luft afskærmes. Alle versioner af en New Yorker væg produceres i sort stål, der pulverlakeres. Dette gælder, uanset om din New Yorker væg er en lille model med 3 simple ruder eller en stor væg med helt op imod 40 ruder.

Pryd huset med en ståltrappe til udendørs brug

Leder du efter en flot og minimalistisk ståltrappe til udendørs brug, der skaber harmoni mellem interiør og eksteriør? Så gå på opdagelse i udvalget af trapper fra First Floor CPH. En ståltrappe til udendørs brug fra First Floor CPH kan bruges på mange forskellige måder. Brug for eksempel gerne en ståltrappe til udendørs brug til at udligne terrænforskelle eller til at skabe en udgang fra førstesalen. En ståltrappe til udendørs brug er nemlig ikke bare et æstetisk supplement til den pågældende bolig, men ligeledes en funktionel tilføjelse mange mennesker bliver utroligt glade for i længden. En ståltrappe til udendørs brug kommer som udgangspunkt i en standard mat-sort farve med en smule struktur. Din specifikke trappe kan dog tilpasses dig og dine præferencer ved at kombinere stålet med et andet materiale som for eksempel træ. Du får derfor altid et fuldkommen unikt produkt, der både rammer plet på funktionalitet og æstetik ved at investere i en ståltrappe til udendørs brug fra First Floor CPH. Har du brug for hjælp til at designe en trappe, der passer netop dine behov? Hos First Floor CPH står en lang række medarbejdere altid klar til at hjælpe dig godt på vej. Det eneste, du behøver at gøre, er at sende en mail med inspirationsbilleder og nogle ca. mål. Kontaktinformationer findes på www.firstfloorcph.dk