Få en flagstang – og bliv en del af fællesskabet

Af Peter - 04 Nov 2023

Står du overfor en stor begivenhed, som du godt kunne tænke dig at fejre med manér? Eller måske har du lige købt et sommerhus eller et kolonihavehus, som du gerne vil pryde på en festlig måde? Så kan en flagstang være en fin og sjov måde at gøre det på, som samtidig vil indlemme dig i et herligt fællesskab med andre mennesker, som også flager.

Læs med her for at blive klogere på mulighederne for at flage, og hvordan du kan blive en del af det stolte fællesskab.

En stolt tradition til en stolt nation

Vi danskere har et helt særligt forhold til vores nationalflag. Vi forbinder det på én og samme tid med stolthed og stor betydning, men det er samtidigt et normalt element i vores hverdag, så vi ikke altid tænker videre over det.
Vi bruger Dannebrog til fødselsdage uden at forbinde det med nationalisme, men samtidigt kender vi alle historien om, hvordan det rød-hvide flag faldt fra himlen på kamppladsen i Letland. Vi ved også, at flaget ikke skal røre jorden.

Det er ikke alle lande, der har det samme forhold til deres flag, som vi har i Danmark, og det skal vi huske at værdsætte. I Danmark er det ikke særligt kontroversielt at have en flagstang og at flage med Dannebrog. Det er derimod blot et tegn på, at man er stolt af Danmark og det danske fællesskab.

Og hvorfor skulle man ikke ville vise stoltheden? Med en flagstang med Dannebrog sender du positive signaler ud til omverden.

Fyns Flagstang Industri: Alt i flag og montage

Hos Fyns Flagstang Industri kan du ikke kun købe flotte Dannebrogsflag, for du kan også erhverve dig en flagstang inkl. opsætning. Efter onlinebestillingen af en flagstang inkl. opsætning, markerer du simpelthen bare hvor på din grund, du gerne vil have flagstangen sat op. Montøren kommer og klarer resten og efter 4 til 5 dage, er du klar til at flage løs.

Fyns Flagstang Industri har eksisteret siden 1931 og sætter en ære i at levere Dannebrogsflag og flagstænger til private og erhverv. Flagstængerne er af glasfiber-materiale til de bedste priser.

Kontakt dem for at blive klogere på, hvordan de kan hjælpe dig med at pryde din bolig, dit sommerhus, kolonihavehus eller din virksomhed. Du kan med det danske symbol gøre det tydeligt, at du er også er glad for det danske fællesskab.